Hans Dalakorv - perfekt LCHF-mat

Jag vill inte ge mig in i debatten om olika bantningskurer, vilken mat som är nyttigare än annan m m men kan konstatera att mina korvar är perfekt mat för dem som vill äta enligt LCHF-metoden.

I min korv finns inga kolhydrater. Inte heller tillsatser av e-ämmnen eller nitrit i saltet. Inte några spår av mjöl, potatismjöl eller annat som många använder som utfyllnad. Hans Dalakorv innehåller enbart köttråvara och kryddor. Och kött från Siljanschark som garanterar att grisarna inte fått resa alltför mycket.

Så ni LCHF-ätare. Köp min korv och känn att ni äter en riktig köttprodukt utan några som helst tillsatser!

 

Ps. För några år sedan åt jag också enligt den metoden och mådde utmärkt. Äter nu enligt samma princip men syndar lite då och då med kolhydrater. Ds.