Bra mat, riktig mat, lokalt producerad, utan tillsatser

 

Matlagning i allmänhet och korvtillverkning i synnerhet har varit mitt stora fritidsintresse de senaste 30 åren. Nu har jag tagit steget att göra hobbyn till yrke. Det är ett stort steg i livet men spännande och utmanande, jag har ju gjort så mycket annat som inte alls har med professionell matlagning att göra. Läs gärna mer under rubriken "Om Företaget".

 

Grundidén är att tillverka mat med kvalitet.

Tänket inkluderar varsamhet om djur och natur och kvalitet i produkterna genom förstklassiga råvaror utan några som helst tillsatser. Det är grundvärderingar som allt fler börjar tycka är viktiga då man väljer mat.

 

På min hemsida ger jag faktainformation om vad jag gör och erbjuder. Lika viktigt är att skapa inspiration och lust att utforska det mycket stora fält som erbjuds genom korv och charkuterier.

Därför hoppas jag att du tar del av de olika recept och idéer som finns här. Prova, testa och njut. Hör gärna av dig med idéer eller tankar.

Hans Barksjös produkter är certifierat mathantverk av Eldrimner, det nationella centrat för småskaligt mathantverk. Läs mer på Definition mathantverk.

Tyck till om korv!               

Här kan du tycka till om korv, lämna

dina synpunkter och tips på recept!

Senaste nyheten