Passa på att ge en riktig upplevelse i julklapp...som dessutom smakar bra!!

Jag har korvkurser i Falun lördagen den 20 och söndagen den 21 januari. Jag skriver ut presentkort om du vill ge bort kursen i julklapp eller ge som annan present. Läs mer om mina kurser under fliken "Kurser i korvtillverkning".

Söndagen den 10 december 2017 är det Falu Gruvas klassiska Julmarknad. Öppet mellan klockan 10-17. Jag finns mitt på gruvplanen och serveras korv och hamburgare med mina egentillverkade tillbehör som picklad rödlök, chilisås och västerbottenmajonäs. Säljer även djupfrysta paket att ta med hem. Passa på att ta med hem till julbordet. Förra året var det långa köer hela dagen. I år mer personal så det kommer att flyta bättre!!
Välkommen!!

Lördagen den 26 augusti är jag samtidigt med på Bondens egen marknad vid Kulturhuset tio14
(f d Folkets Hus) och Musik i Dalarnas utomhuskonsert (gratis) i Stureparken (ligger mellan Södra skolan och Region Dalarna). Start kl 10 på Bondens och start ca kl 13 hos Musik i Dalarna. Jag grillar korv och hamburgare med tillbehören picklad rödlök, chilisås och sommarens succé chilimajonäs med Västerbottenost!
På Bondens har jag också med frysta förpackningar med bl a den nya Katalanska Butifarran. Det är en spansk paprika- och vitlökskorv med nordafrikanska influenser (spiskummin och rökt paprika). 

Välkommen!!

Kom och ät mina korvar och hamburgare på Peace o Love to-lö 6-8 juli. Dessutom serverar jag min Texastallrik med både korv och chili (köttfärsås a la texmex). Jag har också den mycket goda vegetariska Orsaburgaren. Självklart har jag med mina tillbehör som picklad rödlök, chilisås och i år chilimajonäsen med Västerbottenost i! Välkommen! 

Falu Gruvas julmarknad äger rum söndagen den 4 december mellan kl 10 och 17. I år står jag på gruvplan och säljer både mina djupfrysta produkter och mina grillade korvar och hamburgare! Tillbehör är mina egentillverkade produkter som chilisås, picklad rödlök och coleslaw. Till det LissEllas världsmästarsenap, Söt och stark! Samt det goda brödet bakat på surdeg!
Välkommen!