Som jag tidigare informerat om är jag inte med på några marknader denna sommarsäsong. Inte heller Bondens egen marknad i Falun nu under hösten 2018. Jag håller på att trappa ner och tillverkar enbart korv som levereras till butikerna. Alla olika marknader och festivaler har varit jättekul att vara med på. Speciellt har jag uppskattat alla kontakter med er kunder. Men...var sak har sin tid och med ålderns rätt vill jag nu göra annat under sommaren och hösten. Hoppas du besöker Bondens egen marknad i Falun och handlar av alla de andra duktiga mathantverkarna som finns där! Nu i år på stora Torget. 

Jag har beslutat att inte vara med på några marknader/festivaler/mässor detta år. Med ålderns rätt vill jag trappa ner. Alla möten mer er kunder har varit så kul och stimulerande och jag har inte ångrat en sekund att jag tog steget att bli charkuterist. Däremot blir det långa dagar och nätter vilket gör att jag nu vill trappa ner.
Jag kommer dock att även fortsättningsvis leverera korv och hamburgare till de butiker som säljer mina produkter. 
I kaffeladan kommande helg på Rättviks marknad kommer nu Rältagården att husera. Det känns så bra att de tar över. Fika inne i kaffeladan och utanför kommer det att servera deras klassiker, Gris på Rältavis. Jag önskar Rältagården lycka till på årets vårmarknad!! 

Passa på att ge en riktig upplevelse i julklapp...som dessutom smakar bra!!

Jag har korvkurser i Falun lördagen den 20 och söndagen den 21 januari. Jag skriver ut presentkort om du vill ge bort kursen i julklapp eller ge som annan present. Läs mer om mina kurser under fliken "Kurser i korvtillverkning".

Söndagen den 10 december 2017 är det Falu Gruvas klassiska Julmarknad. Öppet mellan klockan 10-17. Jag finns mitt på gruvplanen och serveras korv och hamburgare med mina egentillverkade tillbehör som picklad rödlök, chilisås och västerbottenmajonäs. Säljer även djupfrysta paket att ta med hem. Passa på att ta med hem till julbordet. Förra året var det långa köer hela dagen. I år mer personal så det kommer att flyta bättre!!
Välkommen!!

Lördagen den 26 augusti är jag samtidigt med på Bondens egen marknad vid Kulturhuset tio14
(f d Folkets Hus) och Musik i Dalarnas utomhuskonsert (gratis) i Stureparken (ligger mellan Södra skolan och Region Dalarna). Start kl 10 på Bondens och start ca kl 13 hos Musik i Dalarna. Jag grillar korv och hamburgare med tillbehören picklad rödlök, chilisås och sommarens succé chilimajonäs med Västerbottenost!
På Bondens har jag också med frysta förpackningar med bl a den nya Katalanska Butifarran. Det är en spansk paprika- och vitlökskorv med nordafrikanska influenser (spiskummin och rökt paprika). 

Välkommen!!