Referenser


Cateringuppdrag för Handelsbanken i Falun

Torsdagen den 21/11 2013 hade Handelsbanken i Falun bjudit in ett antal kunder till en ”mingelkväll” där kunder och bankens medarbetare skulle få tillfälle att träffas under lättsamma former. Till kvällen hade banken även bjudit in Hans Barksjö från ”Hans Dalakorv” som stod för maten som bjöds.

Totalt så besöktes banken under  kvällen av ca 150 gäster, och reaktionerna från kunderna var mycket positiva. Många tyckte att vårt nya upplägg med ”korvtallrik” till drycken som serverades var kvällens höjdpunkt, och att dessutom få höra Hans berätta om sitt korvintresse och sitt företag var mycket givande.

Vi kan verkligen rekommendera andra arrangörer och organisationer ett liknande upplägg, det var mycket uppskattat.

Anders Forsgren
Kontorschef Handelsbanken, Falun

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubbfest i Falun lördagen den 17 augusti för ca 80 personer


Hej Hans

Ett stort tack för din fantastiska Jambalaya som du lagade och serverade på vår klubbfest i augusti.

Det var helt perfekt mat för vårt ändamål och det var riktigt kul att se hur alla om och om igen gick och "backade".

Jag talar för alla i båtklubben när jag er högsta betyg!!


Anders Olsson
Falu Båtklubb

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kundkväll på Carlia bil, 11 april 2013 i  Falun, med bl a Hans Dalakorv


Vi på Carlia bil arrangerade en mysig kundträff en vardagskväll i våra bilhallar i Falun. Vi bjöd in bilspekulanter på visning och provkörning av bilar i lugn och ro.

Dessutom var Hans Dalakorv på plats för att bjuda alla våra kunder på fantastiskt goda korvar och intressant information om trenderna kring mat.
En lyckad och trevlig kväll.


Erika Lundberg
Marknadsansvarig, Carlia Bil

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Korvstoppningaktivitet på konferens med IT företag på Garpenbergs Herrgård, 15 november 2012 

Vi hade besök av hans dalakorv på en konferens vi hade på trevliga Garpenbergs Herrgård där vi på plats fick en bakgrund kring både Hans som person och hans matintresse. Efter detta så stoppade vi tre olika sorters korvar - fantastiskt kul. Alla på kontoret uppskattar god mat och dryck och denna aktivitet passade verkligen oss som fisken i vattnet, eller korven i stekpannan om man hellre vill..
Vi provsmakade förstås korven och fick sedan ta med oss hem det vi producerat.
Denna aktivitet rekommenderas alla, egentligen oavsett matintresse.

Daniel Isacson
Adviseit Dalarna


-----------------------------------------------------------------------------------------------------